Учні ІАЛ НУБіП України взяли участь у півфіналі проєкту «Відкривай Україну» Благодійної організації БО «БФ «Фундацій соціальних інновацій «З країни в
Україну» за підтримки молодіжної проєктної діяльності в Київській області.
Наша команда «Варяги», яка складається з 10 учасників, троє з яких: Ванельчук Софія, Магдалінчук Віра, Шуменкова Марія гідно представила свій проєкт і рідний Ірпінь, а також виконали всі обов’язкові програмні завдання. Команда Ірпінського академічного ліцею НУБіП «Варяги» вийшла на захист природи від сміття та запровадила шкільне сортування. Результати проєкту: придбані баки для сортування сміття в їдальню ліцею; придбані сортувальні смітники в окремих класах; розроблено інформативні картки, щодо сортування сміття в громадських організації та фондах; створено співпрацю з підприємством по сортуванню сміття. А, також проведено просвітницьку діяльність, щодо сортування сміття серед людей з вадами слуху. Започатковано новий проєкт «Україна говорить жестами».
7 і 8 листопада 2020 року в онлайн-режимі на геймерській платформі
відбувся півфінал проєкту «Відкривай Україну», на якому наша команда
презентувала і захистила власний проєкт перед журі та потрапила до фіналу. Доречі, серед більш, як ста команд, тільки 24 отримали можливість далі змагатися за перемогу.
Вже 11-13 листопада відбудеться фінал конкурсу.
Просимо Вас підтримати школярів, сприяти їхній участі у фіналі та реалізації
проекту в Ірпіні.

Рекомендовані новини