В ІАЛ НУБіП України відзначили 77-му річницю звільнення Києва від фашистських загарбників

   З нагоди 77-ї річниці звільнення Києва від фашистських загарбників в Ірпінському академічному ліцеї з метою вшанування подвигу українського народу в боротьбі за свободу та увічнення пам’яті загиблих у боях за визволення столиці України було проведено низку заходів. 

   Класні керівники разом з учнями згадали про трагічні події, які відбулися під час визволення Києва від окупантів, схилили голови під час хвилини мовчання перед героями, які боролися за звільнення Батьківщини.

    Подякували усім визволителям за неоціненний внесок у майбутнє кожного з нас. А класні керівники під час проведення заходів акцентували на тому, щоб учні не забувати про ту страшну ціну, яку наші предки сплатили за свободу, про ті страшні часи, які спіткали долі тисяч українців, і намагатися робити все для того, щоб майбутнє нашої держави було кращим! 

   Класні керівники 7-А, 7-В, 8-Г, 8-Б, 9-Б, 9-В, 10-Б, 11-В провели тематичні виховні години на теми: «А память священна…», «Вклонімося і мертвим, і живим», «Битва за Київ», «Визволення Києва» тощо.

Рекомендовані новини