Участь у наукових конференціях стає важливим кроком у розвитку молодих науковців та визначенні актуальних тем для досліджень. Ірпінський академічний ліцей НУБіП України не залишився осторонь, представивши свої досягнення на Всеукраїнській студентсько-учнівській науково-практичній онлайн конференції «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників: виклики воєнного часу».
Участь ІАЛ НУБіП України у конференції є частиною ширшої співпраці з Національним університетом біоресурсів і природокористування України.
У збірнику тез знайшла своє місце стаття, спільно підготовлена Ігнатенко Валерією, ученицею ліцею, разом з вчителями – Карповим Сергієм Михайловичем, Василем Івановичем Кудріним та Наталією Сергіївною Шмарко. Заголовок статті “Вплив національно-патріотичного та спортивного виховання на формування естетичних смаків здобувачів закладів фахової передвищої освіти в умовах війни” засвідчує актуальність теми, що обговорюється.
Залучення учнів ліцею до великих академічних і наукових спільнот сприяє обміну знаннями та ідеями, зростанню інтелектуального потенціалу серед молоді та розвиток науково-дослідницької діяльності в навчальних закладах.
Така співпраця між ліцеєм та вищим навчальним закладом дозволяє стимулювати інтерес учнів до наукових досліджень і сприяти їхньому професійному зростанню та освітньому розвитку.

Рекомендовані новини