Учні ІАЛ НУБіП України взяли участь у Всеукраїнському гуманітарному конкурсі «Космічні фантазії»
Завершився І (міський) етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», який проходив 17 лютого 2021 року на базі Ірпінського центру позашкільної освіти. Учні нашого ліцею також приймали участь у конкурсі на космічну тематику та вибороли право приймати участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу. В номінації «Фото мистецтво» взяла участь Ванельчук Софія 11-В класу. Назва її роботи: «Зоряний Всесвіт» – це фото, яке Софія зробила влітку. «Зорі завжди захоплювали людей по всьому світу і у всі часи. І сьогодні, коли знаходишся в епіцентрі міських турбот, хочеться помилуватися цими небесними світлячками», – так пояснила дівчина своє захоплення.
В цьому ж конкурсі, тільки в номінації «Література та журналістика» ( секція – радіорепортаж) взяла участь Магдалінчук Віра, уцениця 11-В клас. «Корисна цікавинка» – це назва програми для шкільного радіо. Кожна програма включає в себе короткі репортажі, які можна прослухати протягом однієї шкільної перерви. Темою цього репортажу обрано Національний музей космонавтики імені С.П.Корольова, який знаходиться на Житомирщині. Матеріали взяті з сайту музею та розповідей тих учнів, які мали можливість там побувати.
Обдарована дитина – це запорука майбутнього нашої держави, той вагомий потенціал, заради якого необхідно працювати по-сучасному. Правильно кажуть, якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний. І це дійсно так.
Щиро вітаємо переможців І (міського) етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». Бажаємо подальших успіхів у навчанні, нових успішних стартів, а їх наставникам – міцного здоров’я, творчої наснаги та перемог!

Рекомендовані новини