В рамках співпраці з Ірпінським фаховим коледжем НУБіП України 02 травня 2024 року учні 10-В класу разом із вчителем хімії Несміян Т.А. відвідали навчальну лабораторію «Дослідження якості товарів». Завідувачкою лабораторії Оленою Осьминою було проведено цікаве та пізнавальне заняття на тему: «Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості плавленого сиру».
Викладачка ознайомила ліцеїстів з діючими нормативними документами, у яких визначено вимоги до плавлених сирів, та спільно провели аналіз маркування досліджуваних зразків, дослідили органолептичні та фізико-хімічні показники якості плавленого сиру відповідно ДСТУ 4635:2006 «Сири плавлені. Загальні технічні умови». Всі досліджувані зразки відповідали вимогам стандарту.
Дякуємо за співпрацю Ірпінський фаховий коледжем НУБіП України!

Рекомендовані новини