Психологічна та педагогічна підтримка учнів: навчаємося рятувати серця
9 квітня 2024 року наші педагоги взяли участь у вебінарі “Психологічна і педагогічна підтримка учнів у стресових ситуаціях”. Це була надзвичайно важлива подія, організована з метою забезпечення наших вчителів необхідними інструментами для допомоги учням у складних життєвих ситуаціях.Вебінар провела визнаний експерт у галузі психотерапії, пані Барбара ПРАЙТЕР, яка поділилася своїм досвідом та знаннями з присутніми. Учасники отримали можливість ознайомитися з новими методиками роботи з тривогою, навчилися відчувати себе комфортно у стресових ситуаціях та зберігати емоційне здоров’я.
Дякуємо Домініку Азейтманну, уповноваженому з питань освіти Міністерства освіти Австрійської Республіки. Його сприяння та організаційна підтримка були вирішальними для успішної реалізації цього заходу.
Ми вдячні бюро кооперації Oe AD за організацію цієї події та всім педагогам, що взяли участь. Заходи такого роду відіграють важливу роль у підтримці нашої освітньої спільноти та допомагають нам краще розуміти та допомагати нашим учням.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та навчати! 💛💙🇺🇦

Рекомендовані новини