🧑‍🤝‍🧑“Діти + ЗСУ = Перемога!”🇺🇦
Більше дронів – швидше перемога!
💢Освітяни нашої громади постійно підтримують ЗСУ, максимально долучаючись до різноманітних акцій та заходів.
🔰21 березня 2024 р. в актовій залі ліцею «Мрія» відбулася зустріч педагогів учнів та вихованців закладів освіти Ірпінської громади з представниками БО “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ІРПІНСЬКЕ ВОЛОНТЕРСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ “НЕЗЛАМНІ СЕРЦЯ”.💕
🌀Присутніх привітав начальник управління освіти Олег БІЛОРУС, який подякував всім за підтримку наших захисників, за високе почуття патріотизму та віру в нашу Перемогу. Олег Анатолійович наголосив, що тільки обєʼднавши зусилля ми переможемо ворога.
💙💛“Незламні серця” – це спільнота справжніх патріотів України, які вкладають свою частку у боротьбу за волю та незалежність Батьківщини. 🛠️Хлопці купують комплектуючі та власноруч збирають FPV-дрони камікадзе для наших воїнів.
🤝Також у співпраці з іноземними та українськими фондами доставляють нашим бійцям та мешканцям деокупованих територій цільову допомогу, опікуються декількома бригадами на різних напрямках фронту.
💪Під час зустрічі кожен мав можливість особисто поспілкуватися з волонтерами, переглянути відео про роботу доронів в реальних умовах, які безжалісно нищать ворожу техніку, побачити й потримати дрони та спробувати себе у якості пілота.
💸Для виготовлення дронів і передачі наших захисникам у закладах освіти громади були проведені благодійні ярмарки. Всього за два тижні учнями та вихованцями закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти було зібрано ✅557 757 грн.
🙏Дякуємо всім закладам освіти Ірпінської громади, які долучилися до акції:
🔸ліцею «Лінгвіст»
🔹ліцею №1
🔸ліцею «Мрія»
🔹ліцею №2
🔸Михайлівсько-Рубежівському ліцею,
🔹ЗДО №12 «Смайлик»
🔸ЗДО №1 «Лісова пісня»
🔹Козинцівській гімназії
🔸ЗДО №10 «Знайко»
🔹ІАЛ НУБіП України
🔸ЗДО №7 «Бджілка»
🔹ЗДО №5 «Червона калина»
🔸Дитячо-юнацькій спортивній школі
🔹ЗДО №3 «Сонечко»
🔸ЗДО №4 «Казка»
🔹Ірпінському центру позашкільної освіти
🔸гімназії «Освіта»
🔹дошкільному відділенню гімназії «Освіта» «Джерельце»
🔸ЗДО №6 «Рута»
🔹ЗДО «Червона шапочка»
🎼Вдячні учням ліцею “Мрія” за музичне привітання для гостей.
💙Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!💛
🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися.🙏

Рекомендовані новини