СВІТ НЕ МОЖЕ ІСНУВАТИ БЕЗ ДОБРА
Найкращий дар людства – це дар робити добро іншим💙💛
🔰Учні Ірпінського академічного ліцею НУБіП України вже традиційно, третій рік поспіль, в переддень новорічних свят відвідали своїх друзів з Житомирської спеціальної школи-інтернату № 2» Житомирської обласної ради для глухих дітей.
👪До організації поїздки долучилися усі учні, батьки та педагоги Ліцею. Був проведений благодійний ярмарок, а на зібрані кошти придбали солодощі й подарунки для вихованців школи та оплатили анімаційне святкове шоу.
💠Цьогоріч зустріч розпочалася у сховищі інтернату через повітряну тривогу, але це не стало на заваді та не зіпсувало свято – щирі посмішки, радість від зустрічі та безмежні позитивні емоції переповнювали кожного.
🌟Святкова атмосфера вирувала впродовж кількох годин:
🎁обмін подарунками
🎉паперова дискотека,
🎈шоу повітряних кульок
🤗 і головне – спілкування.
🧑‍🎓Учні Ліцею вивчають та навчають інших мови жестів та поглядів. Наразі жестова мова – це єдиний місточок для подолання безбар’єрності у спілкуванні з людьми, які мають вади слуху.
💢У закладі функціонує гурток вивчення жестової мови, учні створили чат-бот «Дактиль» та активно залучають усіх охочих до навчання.
👌Нагадаємо, що у 2021 році команда ліцеїстів “Варяги” перемогла у Всеукраїнському освітньому конкурсі “Відкривай Україну” з проектом “Україна говорить жестами”. Віра Магдалінчук – випускниця Ліцею, одна із авторок проєкту долучилася до поїздки. Віра й нині популяризує жестову мову на Київщині.
💙💛Пишаємося нашими учнями! Дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Ліцею за виховання моральних цінностей учнівської молоді.
🤗Творіть добро! Подаруйте хвилинки щастя тим, хто цього потребує найбільше!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися. 🇺🇦

Recommended Posts