Директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана БЕРЕЗИНЕЦЬ взяла участь в австрійсько-українській освітянський практичній конференції
“Лідерство та менеджмент якості освіти у школах”
🇺🇦🤝🇦🇹
Українська делегація у складі представників МОН України, Київської обласної державної адміністрації та освітян Київщини відвідала місто Відень та мала змогу обмінятися досвідом організації освітнього процесу у закладах освіти та здійснення управлінської діяльності.
🔰Цінним та цікавим було для учасників ознайомитися з впровадженням реформи освіти в Австрії. Освітяни відвідали Федеральне міністерство освіти, науки та досліджень, Вищу педагогічну школу, де обговорили реформування освіти в Австрії та Україні, спільні проблеми та виклики. Познайомилися із шкільним життям Нової середньої школи та завітали до Української суботньої школи у Відні.
💠Світлана Костянтинівна презентувала роботу Ліцею, розповіла про особливості організації освітнього процесу у закладі в умовах війни та про відновлення закладу після пошкоджень, отриманих у результаті активних бойових дій на території Ірпеня. Австрійським колегам було презентовано дитячу збірку “Ірпінь-мій дім” з автографами одних із її авторів – учнів ІАЛ НУБіП та книгу Петра ЩЕРБИНИ “Битва за Ірпінь”. 📚
🤗Дякуємо Київській обласній державній адміністрації, Департаменту освіти і науки КОДА та Ірпінській міській раді за ініціативу, підтримку, сприяння та можливість вивчати й впроваджувати в освітній процес європейський досвід, вдало поєднуючи український й австрійський підходи і стратегії управління закладами освіти та створення якісного освітнього середовища.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися 🇺🇦

Recommended Posts