Святкова атмосфера Парку письменників радо вітала освітян Ірпінської громади 5 червня 2023 р. Саме це місце сили української літературної еліти стало майданчиком для нагородження кращих учнів і педагогів.
​Серед номінантів Освітнього Олімпу Ірпеня – ліцеїсти й учителі Ірпінського академічного ліцею НУБіП України. Вітаємо Лук’янченко Ларису Володимирівну та ученицю Єщенко Кіру Сергіївну із перемогою в номінації «Малюнок» у ІІІ Міжнародному конкурсі учнівської та студентської творчості, присвячений Лесі Українці «Змагаймось за нове життя!».
​Наталія Сергіївна Шмарко разом із роєм «ІАЛ Січ» (учнями 9 класів Голячук Є., Забарною Я., Лужним Д., Хаб’юком А., Равлом В., Криштофором Д., Ляхевичем А., Сковородком Д.) нагороджені за ІІ місце в номінації «Ватра «Слава Героям!» Присвята Захисникам Маріуполя» в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-огляду «Ватра».
​Особливої уваги заслуговують переможці ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад: з української мови – Любарець Анастасія (учитель Лук’янченко Лариса Володимирівна), з англійської мови – Терещенко Заріна (учитель Хромчак Наталія Володимирівна), з хімії – Возник Данило та Гончарова Аліса (учитель Несміян Тетяна Анатоліївна), з географії – Возник Данило (учитель Копил Наталія Миколаївна).
​Вітаємо Свистак Владиславу та її наукового керівника Копил Наталію Миколаївну за ІІ місце, а також Бориса Антона та його наставника Шмарко Наталію Сергіївну за ІІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
​Переможцями обласного та всеукраїнського рівня у Всеукраїнському конкурсі есе стали Дрюченко Кіра, учениця 7-Б класу (учитель Бокало Ірина Михайлівна) та Дацюк Кірілл, учень 11-В класу (учитель Лук’янченко Лариса Володимирівна).
​Щиро радіємо успіхам наших ліцеїстів та їх наставників. Сподіваємося, що ці перемоги надихнуть учнів на подальші творчі та навчальні здобутки. Вітаємо учителів, адже за кожною перемогою учня – титанічна праця педагога.

Рекомендовані новини