Від завтра українці будуть відзначати День Європи – свято на відзначення миру та єдності на європейському континенті.
Наша історична єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм.💙💛
Під час міжнародної просвітницької мандрівки «Дні України в Європі» для наших учнів був розроблений унікальний пізнавальний маршрут з можливістю опанувати інтегровані уроки з історії, географії, літератури.
Відвідати 5 країн в одній подорожі – це справжній подарунок. Мандрівники отримали незабутні враження про життя в Європі, мали змогу порівняти різні країни, ознайомитися з їхніми національними особливостями.
Розпочалась наша мандрівка з
Кракова – міста неймовірної архітектури, затишних вуличок та захоплюючих легенд.
Наступного дня ми відвідали найсумнішу екскурсію в світі – Аушвіц-Біркенау, один із найбільших у світі об’єктів пам’яті Другої світової війни.
Прага та Амстердам – справжня подія, з якою не можна порівняти жодну екскурсію.
Кекенгоф – це Королівський парк квіткової розкоші, відомий на весь світ 32 гектарами краси. Неможливо словами передати всю красу, яка відкривається для ваших очей. Недарма Кекенгоф входить в 10-ку найкрасивіших місць Європи🌸🌷💐
«Колиска німецької Саксонії» – Дрезден. Це місто палаців, храмів, високих шпилів і просторих площ, яке пережило безжальне бомбардування і відродилося з попелу, щоб вражати любов’ю до життя і витонченим смаком у поєднанні різних епох.
Відень та Будапешт – зовсім несхожі міста, об’єднані втім спільною історією. Вони неначе створені для того, щоб побачити минуле і відчути, як будується майбутнє.
Мандруючи, розумієш історію Європи, отримуєш свіжі враження і закарбовуєш незабутні спогади 🥰
Дякуємо організатору Оксана Француз за чудово складений і продуманий пізнавальний маршрут та змістовну подорож Європою 🤗
Окремо подяка гіду Ingrid Wanderlust 🫶
Було неймовірно цікаво!
Повертаємось додому з чудовим настроєм та великим бажанням поділитись незабутніми враженнями зі своїми рідними.
У пам’яті назавжди залишаються позитивні емоції, спогади та світлини.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися!
У єдності наша сила!💙💛

Рекомендовані новини