Розпочато курси «Цифрова освіта. Безпечний простір»
для місцевих мешканців та педагогічних працівників пенсійного віку закладів освіти громади
З 16 березня 2023 року місцеві мешканці та педагогічні працівники пенсійного віку закладів освіти громади в приміщенні Ірпінської міської публічної бібліотеки ім. Максима Рильського тепер можуть пройти курси з «Цифрова освіта. Безпечний простір». У ньому – практичні прийоми фахівців. Учасники дізнаються, як користуватися смартфоном, додатками Дія, Приват24 та Ощад24.
Курс розробили за ініціативою Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради Київської області спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників, управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради і відділом культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради.
У заході взяли участь: начальник відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради Євгенія АНТОНЮК, директор Ірпінської міської публічної бібліотеки ім. Максима Рильського Олена ЦИГАНЕНКО, заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Олена КОВТУН, в.о. директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірпінської міської ради Надія СЄРКОВА, директор Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради Світлана БЕРЕЗИНЕЦЬ, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель математики Вероніка ПОЛЯНОВСЬКА, учителі інформатики Анастасія ЄРМАК та Ірина ЗАБРОДСЬКА, учитель інформатики та фізики Андрій МОНЧАКІВСЬКИЙ Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради.
Лекції читають професійні педагоги Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради. Вони розкажуть Як підібрати та захистити себе від шахраїв, використовувати месенджери для спілкування.
Усього висвітлюється 8 тем. Учасники мають пройти практичні завдання. Наприкінці отримають сертифікати.

Рекомендовані новини