
Синергія викладачів та вчителів дозволяє максимально розкрити творчий потенціал учнів та отримувати сучасну освіту.Проведення лабораторних робіт – надважливий елемент освітнього процесу, адже без практичного досвіду неможливо якісно засвоїти теоретичні знання.
Новий навчальний семестр у учнів 10-В та вчителя хімії Несміян Тетяни Анатолівни розпочався з заняття в лабораторії дослідження якості продуктів харчування Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Викладач циклової комісії маркетингу, торгівлі та харчових технологій коледжу Поцелуйко Микола Петрович разом з ліцеїстами дослідили та визначили органолептичні та фізико-хімічні показники якості твердих сирів українських та зарубіжних виробників на відповідність ДСТУ 4422:2005 та ГОСТ-11041-88.Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації та викладачам коледжу.