Щиро вітаємо з виходом у світ збірки художньої прози «Театр тіней» випускниці Ірпінського академічного ліцею Ольги Камінської. До збірки увійшли однойменна повість і сім оповідань та новел. На особливу увагу заслуговує те, що авторка проілюструвала своє видання колоритними малюнками.
​Психолого-філософський за змістом та фентезійний за жанром твір «Театр тіней» отримав схвальні відгуки відомих літераторів та поціновувачів художнього слова. Лейтмотивом збірки є пошук людиною справжніх, непримарних життєвих цінностей, свого місця під сонцем.
​За період навчання в нашому ліцеї Ольга Камінська зарекомендувала себе напрочуд старанною та креативною особистістю, переможницею та лавреаткою престижних літературних конкурсів всеукраїнського та міжнародного рівнів. У травні цього року вона отримала спеціальну відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі есе і новел «WorkStory: робота у фокусі літератури», увійшовши до п’ятірки фіналістів у наймолодшій віковій категорії. Також цьогоріч Ольга посіла І місце на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України. Дівчина є переможницею VIII Всеукраїнського фестивалю конкурсу «Змагаймось за нове життя!», присвяченому Лесі Украінці, Всеукраїнського квест-марафону «Чи знаємо ми Шевченка?» (2020 рік).
​Бажаємо дівчині нових творчих злетів!

Рекомендовані новини