У Національному університеті біоресурсів і природокористування України 14 квітня 2021 року відбулася Всеукраїнська студентсько-учнівська науково-практична он-лайн конференція «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників». Співорганізатором і тематичним партнером якої був ІАЛ НУБіП України. Тематика конференції визначалася за такими науково-практичними напрямками:
1. Актуальні проблеми теорії і методики організації освітнього процесу: виклики в умовах пандемії (Керівник секції: д.п.н., проф. Васюк Оксана Вікторівна). Учасником конференції стала учителька математики, педагог-організатор нашого ліцею Поляновська Вероніка Сергіївна з темою «Педагогіка партнерства. З нормативної площини у простір дитинства».
2. Реконструкція минулої реальності та погляд на сьогодення у світлі державотворчих процесів, духовної безпеки українського суспільства, політологічного та лідерологічного аналізу (Керівник секції: к.п.н., доцент Єресько Олег Вікторович) у якій прийняла участь практичний психолог нашого освітнього закладу Нагорна Ганна Олександрівна з темою «Виховання духовної безпеки особистості – найважливіше завдання педагогів у сучасній школі».
До конференції доєднались більше 10 освітніх закладів та 120 учасників освітнього процесу (студенти та педагоги).
Обмін досвідом, думками та рекомендаціями – одне з найважливіших завдань сучасної освіти в умовах сьогодення. Велика подяка організаторам конференції за можливість прийняти участь та висловити свої думки і дослідження.

Рекомендовані новини