За умовами конкурсу часники команди повинні були відзняти відеоролики за певними тематиками. Тож знімаючи відеоролики на такі теми, як «Науково-комічний» сюжет, «Життя після…» та «Мода» наші ліцеїсти виявили неабиякі акторські здібності, добре зіграли, щоб розсмішити всіх, хто буде переглядати відео. КВК взагалі потребує повної самовіддачі та великої працелюбності. Це командна гра, тому в цій справі маленьких ролей не буває. Кожна, навіть сама маленька репліка, грає велику роль у всьому сюжеті, тому від кожного учасника залежить яким буде загальний сюжет всієї команди. І члени команди це розуміли. Взагалі, така командна гра, як КВК, згуртовує, об’єднує дітей, виховує в них такі якості, як працелюбність, пріоритет командних інтересів, відповідальність, толерантність по відношенню один до одного. Вона позбавляє комплексів, робить дітей розкутими, та надає можливість проявити всі свої акторські та режисерські здібності й таланти.
Але найкращою нагородою для членів команди були щирі посмішки та сміх усіх, хто переглядав відео. Чудова праця над сюжетами КВК заряджала всіх веселим настроєм та позитивними емоціями.
Тож вітаємо усіх з Днем гумору та сміху! Вітаємо веселих! Вітаємо кмітливих! Щиро дякуємо всім учасникам КВК! Ви молодці! Ви кращі!

https://www.facebook.com/irpinliceum/videos/3727973253917488/

https://www.facebook.com/irpinliceum/videos/237689248135190/

https://www.facebook.com/irpinliceum/videos/774271479890208/

Рекомендовані новини