Сьогодні, 9 березня ліцеїсти ІАЛ НУБіП України завітали до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Учні 9-В класу разом із учителькою нашого ліцею Несміян Тетяною Анатоліївною та викладачем циклової комісії маркетингу і торгівлі Ірпінського економічного коледжу к.с-г.н. Поцелуйко Миколою Петровичем на базі лабораторії «Дослідження якості продуктів харчування» вивчили тему уроку з хімії «Визначення якості ковбас напівкопчених і варених згідно ДСТУ 4436:2005». На уроці, який проводився в лабораторних умовах учні мали можливість дослідити фізикохімічні та органолептичні показники якості ковбаси Дрогобицької напівкопченої та ковбаси вареної Лікарської. Ми дуже вдячні адміністрації та викладачам коледжу за надану таку можливість.

Recommended Posts