Сьогодні, 9 березня ліцеїсти ІАЛ НУБіП України завітали до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Учні 9-В класу разом із учителькою нашого ліцею Несміян Тетяною Анатоліївною та викладачем циклової комісії маркетингу і торгівлі Ірпінського економічного коледжу к.с-г.н. Поцелуйко Миколою Петровичем на базі лабораторії «Дослідження якості продуктів харчування» вивчили тему уроку з хімії «Визначення якості ковбас напівкопчених і варених згідно ДСТУ 4436:2005». На уроці, який проводився в лабораторних умовах учні мали можливість дослідити фізикохімічні та органолептичні показники якості ковбаси Дрогобицької напівкопченої та ковбаси вареної Лікарської. Ми дуже вдячні адміністрації та викладачам коледжу за надану таку можливість.





