Відповідно плану профорієнтаційної роботи та у рамках декади профорієнтації учнів ІАЛ НУБіП України 24 лютого 2021 року викладачами циклової комісії маркетингу і торгівлі Іриною Вінник, Оленою Ковтун, Валентиною Вдович і Наталією Федосєєвою для ліцеїстів проведено тренінг «Подорож у світ маркетингу».
Кожна молода людина мріє про найкращу для себе спеціальність, посаду, матеріальне і духовне задоволення від них, які б супроводжували її впродовж багатьох років. Щоб не помилитись у своєму виборі відповідної спеціальності через недостатню поінформованість метою заходу було визначено допомогти учнівській молоді зорієнтуватися у професії, зробити правильний вибір.
Модератор Ірина Вінник на прикладі комплексу маркетинг-мікс в деталях поділилася із ліцеїстами секретами і особливостями маркетингової діяльності. Також учні із захопленням розгадували ребуси, за описом з інформаційної довідки вгадували невідомий товар та взяли участь у грі «Знавці реклами». Адміністрація та колектив ІАЛ НУБіП України щиро дякує за прекрасну організацію проведеного заходу.
З повагою та надією на подальше плідне співробітництво.

Рекомендовані новини