В рамках декади профорієнтаційної роботи 23.02.2021 року ліцеїсти ІАЛ НУБіП України відвідали Ірпінський фаховий коледж НУБіП України. Для учнів 9-В класу викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Наталія Лісовська і Тетяна Талько провели тренінг «Бухгалтер – запорука професійного успіху».
Метою заходу було – формувати в учнів інтерес до вибору майбутнього фаху. Викладачі познайомили учасників зустрічі з професією бухгалтер.
Для того, щоб ліцеїсти змогли зрозуміти, чи готові вони обрати саме цю професію, їм було запропоновано пройти тест-розминку «Чи зможете ви стати професійним бухгалтером?». Потім учні розгадували ребуси, загадки, розглядали нестандартні ситуації, а також підбирали народні прислів’я до наведених тверджень про цю професію.
У рамках профорієнтаційної зустрічі викладачі запросили ліцеїстів на День відкритих дверей коледжу, який відбудеться 27 лютого 2021 року о 10 годині.
Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації Ірпінського фахового коледжу НУБіП України та маємо надію, що знання, отримані учнями нашого ліцею, будуть корисними їм у виборі майбутньої професії.

Рекомендовані новини