5 лютого 2021 року в ІАЛ НУБіП України, в рамках співпраці з Ірпінським фаховим коледжем НУБіП України щодо профорієнтаційної роботи та партнерського навчання, Голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Іванова С.М. та викладач економічних дисциплін Гурська Л.Л. для учнів 9-х класів провели інтерактивну гру «Основи економічних знань». Метою гри-вікторини було сформувати інтерес до економічних дисциплін, виховувати спостережливість, уміння відстоювати власну думку, працювати в групі, розвинути комунікативні вміння та економічну культуру споживача.
Викладачі коледжу учням 9-А та 9-Б класів нашого ліцею презентували спеціальність 051 «Економіка». Ліцеїсти мали можливість перевірити свої початкові знання з економіки використовуючи інтерактивний сервіс Quizizz. Учнів ознайомили з економічними поняттями, далі діти розгадували ребуси, анаграми, розглянули «Портрет фахівця економіста», сформували перелік якостей, що є притаманними фахівцям із економічних спеціальностей. А також, учні мали змогу отримали поради про те, як уникнути помилок і розчарувань при виборі професії, використовуючи формулу вибору професії «Хочу. Можу. Буду», що в подальшому допоможе їм визначитися з майбутньою професією та усвідомлено обрати заклад освіти для подальшого навчання.
Висловлюємо щиру подяку адміністрації та викладачам Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами, будуть корисними їм у майбутньому та надіємося на подальшу плідну співпрацю.

Рекомендовані новини