В ІАЛ НУБіП України 28 та 29 січня 2021 року для учнів старших класів викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України вже вкотре проводились онлайн навчання, з метою надати дітям ґрунтовні знання з профільних спеціальних дисциплін, таких як основи економіки та менеджменту, біотехнологія та екологія, основи програмування та ІТ, іноземна філологія, математика.
Під час заняття з англійської мови асистент кафедри англійської філології, Сухомлин Оксана Андріївна, мотивуючи вивчати англійську мову обговорила з учнями питання щодо важливості її вивчення та пояснила, що саме англійська мова найпоширеніша мова в сучасному світі, мова спілкування народів. Тому кожна освічена людина повинна володіти англійською – це в умовах сьогодення мова комунікацій, розвитку науки і культури, бізнесу тощо. Так, як незалежна Україна має стосунки з багатьма країнами світу, сотні спільних міжнародних проектів, підприємств, які створені та працюють по всій нашій неосяжній державі. Тому саме англійська мова є пріоритетною у вивченні серед інших мов світу.
На занятті з дисципліни «Біотехнологія, екологія» кандидат біологічних наук, доцент, завідувач кафедри фізіології, біохімії та біоенергетики, Бойко Ольга Анатоліївна пояснила учням тему «Водорості та гриби – об’єкти біотехнологічних досліджень». На занятті Ольга Анатоліївна разом із учнями розглянула класифікацію водоростей та грибів, особливості їх будови. Особливу увагу було приділено практичному використанню різних видів грибів та водоростей у практичній діяльності людини.
Під час заняття з інформатики, дисципліни «Основи програмування та ІТ», старший викладач кафедри комп’ютерних наук, Міловідов Юрій Олегович розповів учням основні поняття, принципи роботи на початковому рівні використання високого рівня мови програмування С++.
Доцент, кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Рябчик Алла Володимирівна працюючи онлайн із учнями, прочитала їм цікаву лекцію на тему «Комплексна стратегія Інтернет-маркетингу».
Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри вищої та прикладної математики, Артемчук Людмила Миколаївна під час онлайн заняття з математики розповіла про застосування диференціального числення для дослідження функції та монотонність і екстремум функції.
Адміністрація ІАЛ НУБіП України, вчителі, учні та батьки висловлюють щиру подяку за плідну співпрацю та взаємодію керівництву та викладачам Національного університету біоресурсів і природокористування України і маємо надію, що знання, отримані ліцеїстами, стануть їм у нагоді.

Рекомендовані новини