23 грудня 2021 року відбулася прем’єра вистави «Ніч перед Різдвом» за мотивами твору М. Гоголя. Сьогоднішньої події діти та вчителі чекали з нетерпінням. Учні 7-Б класу представили прем’єру вистави «Ніч перед Різдвом». Дуже за дітей хвилювалася керівник літературної вітальні Руденко Наталія Іванівна, вона ж і режисер та постановник вистави. Діти майстерно перевтілювались у героїв твору, показували українські традиції святкування Різдва. Глядачі захоплено спостерігали за грою юних акторів.

Ніби зі шкільного підручника на сцену зійшли безсмертні Гоголівські герої та впродовж години розважали присутніх. Дивлячись на гру акторів, глядачі постійно забували про те, що перед ними звичайнісінькі учні, а не професіонали. Грали діти так щиро, і з добрим гумором, що аудиторія раз за разом вибухала гучними оплесками та сміхом. По закінченню дійства заступник директора ліцею Снігир Лариса Петрівна привітала акторів із вдалою прем’єрою та побажала нових і нових постановок на сцені не тільки нашого ліцею.

Цією великою та потрібною справою Наталія Іванівна започаткувала поглиблене вивчення літератури та розвиток творчих здібностей учнів. Дякуємо вчителю, дітям, батькам! Чекаємо нових засідань літературної вітальні та нових постановок!

Рекомендовані новини