З 10 жовтня по 27 листопада в рамках Всеукраїнського молодіжного мистецького фестивалю імені Івана Коваленка відбувся конкурс читців «Сила слова – 2020», у якому взяли участь 58 конкурсантів з 12 навчальних закладів України.
Щиро вітаємо переможців Ірпінського академічного ліцею НУБіП, які обрали з репертуару Івана Коваленка найкращі поетичні перлини та змогли майстерно передати магію віршованої мови в блискучих декламаціях!
У номінації конкурсу «Магія слова: краще виконання віршів Івана Коваленка в аудіозаписі» I місце посіла Анастасія Андрійчук, учениця 10-Б класу. У номінації «Краще виконання віршів Івана Коваленка у відеозаписі» II місце посіла Ольга Камінська, учениця 11-Б класу.
Почесною відзнакою Фестивалю за популяризацію творчості Івана Коваленка жестовою мовою нагороджена Марія Шуменкова, учениця 11-А класу.
Дякуємо за підготовку наших переможців керівникам: учителеві української мови та літератури Лук‘янченко Ларисі Володимирівні і педагогу-організатору Шмарко Наталії Сергіївні! Крокуймо разом до нових вершин!

Рекомендовані новини