Шлях до перемоги завжди тернистий, сповнений перешкод, труднощів, величезної праці. Але коли цей шлях осяяний бажанням зробити країну кращою, успішною, він завжди переможний!
Щиро вітаємо неперевершену команду «Варяги» Ірпінського академічного ліцею НУБіП з абсолютною перемогою у Всеукраїнському освітньому проєкті «Відкривай Україну»! Протягом перебігу заходу хлопці й дівчата мала чудову можливість реалізувати в команді чудові ідеї для розвитку рідного міста та країни. Про шалений успіх проєкту «Варягів» під назвою «Україна говорить жестами» свідчить потужна емоційна хвиля з усіх куточків України. Серед тих, хто підтримав ідею, – мовознавець Олександр Авраменко, ведучий телепрограм «Сніданок з 1+1» та «Голос країни» Анатолій Яцечко, співаки гурту «ZBSband» Богдан Байлук та Владислав Оніщенко, актори театру «Золоті Ворота» та багато інших.
Щира дяка натхненниці цього успішного проєкту – педагогу-організатору Наталії Сергіївні Шмарко, яка підтримувала своїми порадами та ідеями дружну креативну команду на шляху до перемоги!
«Варяги»! Ви – надзвичайні, ваші ідеї дарують крила! Плекаймо разом людяність та добро! Крокуймо до нових вершин!

Рекомендовані новини