Незважаючи на обставини, що відбуваються в світі в умовах пандемії, для понад чотирьохсот учнів Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України День знань 1 вересня 2020 року видався по-справжньому святковим! Особливо яскравим і незабутнім він став для семикласників та учнів 8-Г класу, які вперше переступили поріг нашого навчального закладу.
Педагогічний колектив ліцею доклав максимум зусиль, щоб творчо відсвяткувати цей день. Замість традиційного сценарію Першого дзвоника відбувся цікавий квест: знаходячи певні локації, учні знайомилися одне з одним та з територією навчального закладу. На станціях квесту діти давали відповіді на запитання, щоб отримати стрічки-бонуси. Після закінчення гри команди були нагороджені грамотами та отримали значки «ліцеїстів». Така своєрідна та незвичайна посвята в ліцеїсти сподобалася хлопцям та дівчатам.
Кожен класний керівник у цікавому форматі провів у класі перший урок про культуру здорового способу життя в нових умовах. У приміщенні ліцею облаштовано урочисту фотозону, біля якої класні колективи мали змогу зробити світлини на згадку про перший день нового навчального року!

Рекомендовані новини