Управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінськоїміської ради Київської області,який знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 9.

До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою та мають вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.
Для участі у конкурсі кандидати подають такі документи:
• заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
• автобіографію та резюме;
• копію паспорта громадянина України;
• копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
• документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
• копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років на день їх подання;
• довідку про відсутність судимості;
• довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
• мотиваційний лист, складений у довільній формі.
Кандидат може подати інші документи, які підтверджуватимуть його професійні та/або моральні якості.
Визначені у цьому пункті документи кандидати подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) по 30.07.2020 р. включно.
Проведення конкурсного відбору здійснюватиметься відповідно до «Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти м. Ірпеня, селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське», затвердженого рішенням сесії Ірпінської міської ради Київської області від 07.05.2020 р. № 6546-81-VІІ.
Оплата праці буде здійснюватися відповідно до вимог чинного законодавства України.
Документи приймаються за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка, 3-а, кабінет № 11, телефон: (04597) 61-190, електронна адреса: lukanina_nataliya@ukr.net. Уповноважена особа – Луканіна Наталія Василівна, спеціаліст управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області.

Рекомендовані новини